Probiotiki

Probiotiki

Korak za korakom do vaše željene telesne teže.

Želite, da se boste ponovno počutili dobro v svojem telesu? Želite izgubiti nekaj kilogramov ali teže? LR LIFETAKT body mission vas podpira na poti do željenih kilogramov in oblike telesa. Vaš dodatek za nov, atraktivni telesni občutek.

Probiotiki so živi organizmi, ki jih lahko zaužijemo skozi fermentirana živila ali prehranska dopolnila. Vedno več znanstvenih raziskav potrjuje, da je porušeno ravnovesje bakterij v našem prebavnem traktu povezano z različnimi boleznimi. Ravno probiotiki vzpostavljajo ravnovesje, zato je njihovo uživanje še kako priporočljivo. Ker so prebavila pomemben del našega imunskega sistema, imajo velik učinek na našo odpornost, saj spodbujajo produkcijo naravnih protiteles, ki se borijo proti bolezni. Blagodejno vplivajo na zdravje ženskih reproduktivnih organov ter ledvic in mehurja, zato so odlično dopolnilo v času jemanja antibiotikov. Ne nazadnje ima uživanje probiotikov pozitiven vpliv na izboljšanje stanja različnih alergij.

V zadnjem času probiotiki v ospredje stopajo tudi zaradi dokazanega vpliva na uravnavanje telesne teže v posameznikih, ki so nagnjeni k debelosti. Probiotiki nadalje pomagajo tudi pri različnih vnetjih, zmanjšujejo simptome depresije ter tesnobe, znižujejo krvni pritisk ter holesterol, obstaja pa tudi dokazana povezava med uživanjem probiotikov ter izboljšanjem stanja kroničnih kožnih bolezni.

Naša prehranska dopolnila vsebujejo več vrst probiotičnih sevov. Njihovo učinkovitost zagotavlja postopek patentirane mikrokapsulacije. Njihovo uživanje je varno, vseeno pa se velja pred pričetkom posvetovati z vašim osebnim zdravnikom. Uživanje probiotikov ni priporočljivo za posameznike, ki nimajo uravnovešenega imunskega sistema.


Probiotiki

Probiotiki

   Probiotik12 vsebuje edinstveno kombinacijo 12 različnih probiotičih bakterijskih sevov,..

32.99€

Probiotiki trojno pakiranje

Probiotiki trojno pakiranje

  Probiotik12 vsebuje edinstveno kombinacijo 12 različnih probiotičih bakterijskih sevov, ..

93.99€ 98.97€

Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)