Probiotiki

Probiotiki

Probiotiki so živi organizmi, ki jih lahko zaužijemo skozi fermentirana živila ali prehranska dopolnila. Vedno več znanstvenih raziskav potrjuje, da je porušeno ravnovesje bakterij v našem prebavnem traktu povezano z različnimi boleznimi. Probiotiki vzpostavljajo to ravnovesje, zato je njihovo uživanje še kako priporočljivo. Ker so prebavila pomemben del našega imunskega sistema, imajo velik učinek na našo odpornost, saj spodbujajo produkcijo naravnih protiteles, ki se borijo proti raznim boleznim. Blagodejno vplivajo na zdravje ženskih reproduktivnih organov ter ledvic in mehurja, zato so odlično dopolnilo v času jemanja antibiotikov. Ne nazadnje ima uživanje probiotikov pozitiven vpliv na izboljšanje stanja različnih alergij.

V zadnjem času probiotiki v ospredje stopajo tudi zaradi dokazanega vpliva na uravnavanje telesne teže v posameznikih, ki so nagnjeni k debelosti. Probiotiki nadalje pomagajo tudi pri različnih vnetjih, zmanjšujejo simptome depresije ter tesnobe, znižujejo krvni pritisk in holesterol, obstaja pa tudi dokazana povezava med uživanjem probiotikov ter izboljšanjem stanja kroničnih kožnih bolezni.

Naša prehranska dopolnila vsebujejo več vrst probiotičnih sevov. Njihovo učinkovitost zagotavlja postopek patentirane mikrokapsulacije. Njihovo uživanje je varno, vseeno pa se velja pred pričetkom posvetovati z vašim osebnim zdravnikom. Uživanje probiotikov ni priporočljivo za posameznike, ki nimajo uravnovešenega imunskega sistema.Probiotiki 12+

Probiotiki 12+

S probiotiki Pro12 za dobro počutje, moč in energijo. Vedno. Delovanje 1 milijarde probiotičnih bakt..

33.99€

Probiotiki set

Probiotiki set

S probiotiki Pro12 za dobro počutje, moč in energijo. Vedno. Delovanje 1 milijarde probiotičnih bakt..

80.97€

Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)


Z vpisom naslova in klikom na »Prijava« se strinjate, da vpisan naslov uporabimo za pošiljanje e-novic. Vaš naslov bomo uporabljali zgolj za namene pošiljanja e-novic www.lrzdravjeinlepota.si in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Če ne boste več želeli prejemati naših novic, se lahko vedno odjavite od prejemanja s klikom na "Odjavi se" na dnu vsakega poslanega sporočila ali tako, da nas obvestite na naš naslov info@lrzdravjeinlepota.si.