Figuactive shake

Figuactive shake

Figuactiv weight control shake z različnimi okusi za zdrav in nizkokaloričen obrok. Figuactiv kremni shake se uporablja kot uravnotežen obrok za zajtrk, malico, večerjo ali kot obrok po športni aktivnosti za hitrejšo regeneracijo in dobro počutje.  Uživa se tudi pri zniževanju telesne teže kot nadomestilo obroka ali pri vzdrževanju telesne teže.

Uravnotežena prehrana in zanesljiva oskrba z vsemi hranljivimi snovmi je posebej pomembna; tako med samo vadbo kot tudi med dieto. Optimalna in zdrava oskrba telesa z bogatimi sestavinami vodi do zaželjene telesne teže brez pomanjkanja hranilnih snovi.FIGUACTIV SHAKE JAGODA BANANA

FIGUACTIV SHAKE JAGODA BANANA

Figuactiv weight control shake z okusom jagode in banan za zdrav in nizkokaloričen obrok. Figuactiv ..

37.99€

FIGUACTIV SHAKE LATTE-MACHIATO

FIGUACTIV SHAKE LATTE-MACHIATO

Figuactiv weight control shake z okusom latte-macchiato za zdrav in nizkokaloričen obrok. Figuactiv ..

37.99€

FIGUACTIV SHAKE VANILIJA

FIGUACTIV SHAKE VANILIJA

Figuactiv weight control shake z okusom vanilije za zdrav in nizkokaloričen obrok. Figuactiv kremni ..

37.99€

Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)


Z vpisom naslova in klikom na »Prijava« se strinjate, da vpisan naslov uporabimo za pošiljanje e-novic. Vaš naslov bomo uporabljali zgolj za namene pošiljanja e-novic www.lrzdravjeinlepota.si in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Če ne boste več želeli prejemati naših novic, se lahko vedno odjavite od prejemanja s klikom na "Odjavi se" na dnu vsakega poslanega sporočila ali tako, da nas obvestite na naš naslov info@lrzdravjeinlepota.si.