Figuactive hrustljavi kosmiči z brusnicami

Figuactive hrustljavi kosmiči z brusnicami
Hrustljavi Figuactiv žitni kosmiči z zdravilnimi brusnicami za lažjo izgubo telesne teže in za njeno vzdrževanje. Kosmiči so zdrava podpora zdravega hujšanja. So poln in popoln nadomestek obroka, ki razvajajo brbončice in potešijo željo po sladkem.

Brusnice so znane po svojem zdravilnem učinku: vsebujejo veliko arbutina, pektina ter različnih vrst vitaminov, kot so A, B in C. Vsebuje tudi veliko oksalne kisline. Najpogosteje se uporabljajo kot uroantiseptik pri vnetju senčil, velik vpliv pa imajo tudi na zmanjševanje holesterola, trigliceridov, sečne kisline in telesne teže.

Figuactiv hrustljavi žitni kosmiči z brusnicami

Figuactiv hrustljavi žitni kosmiči z brusnicami

Figuactiv žitni kosmiči z brusnico pomagajo pri dieti in pri vzdrževanju telesne teže. So poln nadom..

37.99€

Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)


Z vpisom naslova in klikom na »Prijava« se strinjate, da vpisan naslov uporabimo za pošiljanje e-novic. Vaš naslov bomo uporabljali zgolj za namene pošiljanja e-novic www.lrzdravjeinlepota.si in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Če ne boste več želeli prejemati naših novic, se lahko vedno odjavite od prejemanja s klikom na "Odjavi se" na dnu vsakega poslanega sporočila ali tako, da nas obvestite na naš naslov info@lrzdravjeinlepota.si.