LIČILA

Edinstvena kozmetika LR, nemške kvalitete, brez vsebnosti težkih kovin. Obstojnost, ki ji ni para. Dve liniji unikatnih in inovativnih produktov - ličila Colours in Deluxe, ki ste zlijeta z vašo osebnostjo in eleganco. V podjetju LR ima kozmetika dolgo tradicijo. Leta izkušenj in bogatega znanja omogočajo proizvodnjo vrhunske kozmetike.

Pobrskajte po pestri ponudbi kakovostnih ličil, s katerimi boste lahko poudarile vaše oči ter ustnice. Z uporabo podlage za senčila bodo izbrana ličila za oči ostala na svojem mestu skozi ves dan,ličila za veke pa bodo poskrbela, da boste lahko izrazile svojo kreativnost terse v svoji koži počutile še bolj samozavestno. Kvalitetna tekoča in trdna črtala za oči v različnih barvah bodo poudarila obliko vaših oči ter jih optično povečala. Maskara bo dodala piko na i, saj bo vašim trepalnicam ponudila volumen ter jih podaljšala.

Ličila za ustnice Deluxe obsegajo ponudbo najrazličnejših barvnih odtenkov lipglossov ter gloss šmink, ki bodo vaše ustnice negovale ter nežno obarvale. Na voljo so  tudi zelo obstojne klasične šminke. Izbrana ličila lahko uporabljate samostojno ali v kombinaciji – vse je odvisno od vašega okusa ter želja. Z njimi lahko tako ustvarite videz, ki ustreza prav vam.  Nanesite nekaj maskare ter gloss in že boste pripravljene na odhod v službo, zvečer pa si lahko privoščite tudi nekoliko več eksperimentiranja. Z ličili Deluxe ter Colours boste lahko na varen način poudarile svoj naravni videz ali pa se prelevile v večerno divo. Primerna so tako za čiste začetnice, kot tudi za poznavalke umetnosti ličenja. 

ColoursLR DELUXE