POSEBNO DARILO ZA POSEBNE LJUDI

Obožujem december. Zaradi lučk, vzdušja in dogajanja. Tudi zaradi daril. Ljudje smo spoščeni, ulice so polne. Nasmejani obrazi, vsi upamo na nove začetke v novem letu….in vsi živimo v trenutku, zdaj. Je december res tako magičen, da ljudje zaživimo za trenutek, v sedanjosti, ker se toliko dogaja – da se dejansko dobimo s prijatelji na večerji, ob kuhanem vinu, gremo na sprehod na ogled lučk… A ni to fajn?

V decembru smo obdani z ljudmi, ki nam veliko pomenijo. Za nas so to posebni ljudje. Tudi če se dolgo ne vidimo, nam pri pogovoru ne zmanjka besed in energija je ta-prava. To so za nas posebni ljudje, za katere nam ni vseeno.

Prav zaradi tega,  ker jih imamo tako zelo radi, jih tudi obdarujemo s posebnim darilom. Z darilom zdravja ali z darilom lepote. 

Dovolite, da vam predstavimo naša najboljša božična darila, ki so posebna in namenjena za vašega posebnega prijatelja in/ali vašo posebno prijateljico.

IDEJE ZA ”DARILCE ZDRAVJA” 

KER ŽELIM DA SI, IN DA ŠE BOŠ DOLGO Z MANO

Zdravje je naše največje bogastvo. Negujmo ga in bodimo izbirčni, kaj damo vase. Kraljica rastlin, ena in edina. Aloe vera. Njen gel vsebuje preko 250 hranil, od vitaminov in mineralov, vse do esencialnih aminokislin, ki jih telo ne proizvaja samo, so pa zanj nujne. LR Aloe vera gel za pitje prihaja iz najmodernejšega obrata za proizvodnjo Aloe vere v Evropi, s čemer je na najvišjem nivoju tudi kvaliteta napitka. Ker želimo zadovoljiti vse vaše zahteve, so na voljo kar 4 različne Aloe z dodanim okusom, ki pripomore k specializiranosti Aloe vera napitka za določeno področje v telesu. 

Aloe vera gel za pitje z okusom koprive

Aloe vera gel za pitje z okusom koprive združuje pozitivne lastnosti Aloe Vere z naravnim ekstraktom koprive. Listi koprive so znani po tem, da vsebujejo visok delež naravnega silicija. Silicij je element v sledeh in je nujno potreben za telo, saj ga nujno potrebujejo vse celice, vsa tkiva v telesu. Nove raziskave kažejo, da je potreben tudi za rast las, nohtov in kosti. Krepi dlesni in strukturo kože.
Aloe vera gel za pitje z okusom koprive je še posebej namenjen ljudem s srčno-žilnimi težavami, astmatikom, težavam s kožo (dermatitis, luskavica, občutljiva koža ipd.). Tukaj preberite več. 

Aloe vera gel za pitje breskev

Posebej zasnovan Aloe vera napitek za diabetike, nosečke, mamice, doječe mamice in otroke. Info za diabetike: 0,054BE. Tukaj preberite več o Aloe veri brez sladkorja. 

Aloe vera gel za pitje z okusom medu

Aloe vera gel zapitje z okusom medu združuje pozitivne lastnosti aloe vere in medu. Namenjen je vsem ljudem (razen diabetikom), ki ljubijo aloe vero, kreppijo imunski sistem, urejajo prebavo in težav s kožo. Z alojo si lahko napolnimo tudi baterije in gel pijemo kot preventiva. Tukaj preberite več o Aloe veri z dodanim medom.

Aloe vera gel za pitje Freedoom

Posebej zasnovan Aloe vera napitek za ljudi s težavami; bolečinami v sklepih.

  • vitamina C in E za podporo tvorbe kolagena in za normalno delovanje hrustanca
  • Skolagen-hidrolizatom
  • Shondroitin-sulfatom 
  • Z glukozamin-sulfatom
  • Tukaj preberite več o Aloe veri, ki omogoča večjo svobodo gibanja

BOLJŠE OD ZELENEGA ČAJA IN RDEČEGA VINA

Rastlina; grmiček Brškin (lat.:Cistus Incanus) je bil leta 1999 izbran celo za rastlino leta, v Evropi pa je kot čaj zelo popularen; nekoč se je uporabljal tudi v medicinske namene. O njegovi zdrvstveni moči pričajo medicinske in klinične študije. Čaj prepriča tudi s svojim okusom.  Naj bo vaša čajanka zdrava čajanka.

Preberite več o tem neverjetnem čaju: https://www.lrzdravjeinlepota.si/blog/boljse-od-zelenega-caja-in-rdecega-vina/

VSTOPITE V NOVO LETO POLNI ENERGIJE

Zakaj bi novo leto pričeli zaspano, zakisano in nepripravljeno za delo? Postanite sam svoj mind master. Popijte napitek vsako jutro po zajtrku, pol deci naravnega Mind Master napitka na osnovi Aloe vere in klorofila, ki so jima dodane bogate sestavine vitaminov in mineralov. Napitek nas napolni z energijo, poveča pozornost, koncentracijo in sposobnosti. Ja, tudi sama nisem verjela, da je to res, dokler ga nisem preizkusila. Naj zaupam, da je ta napitek bolj zdrav kot katerakoli energijska pijača. Prepričajte se sami. Želim izvedeti več. 

 IDEJE ZA ”DARILCE LEPOTE”

Je vaš/a prijatelj/ica ljubiteljica naravne in bio kozmetike, 100% brez parabenov in 100% brez mineralnih olj? Ali anti-age kozmetike, podkrepljene z esencialnimi aminokislinami? In je tako vam kot prijatelju/ici pomembno, da izdelki NISO testirani na živalih in prihajajo iz Nemčije? Potem ste na pravi strani. 

Aloe vera set za obraz z bio izvlečki zanjo

Aloe vera set za obraz z visoko vsebnostjo alojinega gela: 50% Aloe + bio izvleček olive in oljčnega olja. Darilni set vsebuje: dnevno in nočno kremo in serum za obraz. Zakaj je to posebno darilo za posebno osebo – preberite tukaj. Zaupam, da prepriča že sama gosta tekstura aloje, neverjetna vpojnost in delovanje, ki je vidno že po parih dneh. Kremice razvajajo z zelo nežnim in sproščujočim vonjem.

Aloe vera set za obraz z bio izvlečki zanj     

Aloe vera set za obraz z visoko vsebnostjo alojinega gela: 50% Aloe + bio izvleček belega čaja. Aloe vera je znana po tem, da pomirja razdraženo kožo, kar je po britju še posebej pomembno. Aloe veri je dodan bioizvleček organskega čaja in to je še dodatni razlog, da je to posebno darilo za posebno osebo. Zakaj? Preberite tukaj

MAKEUP

Za popoln look v decembru uporabite LR makep. Na voljo je naravni LR Colours make up – mineralni makeup, ali za zahtevnejše ženske; LR Deluxe linija. Obe liniji očarata z lepimi in obstojnimi barvami, z negovlanimi komponentami. Za popolno božično darilo za posebno osebo podarite makeup z glamur učinkom (slika). 

Tukaj si oglej božični makeup, za glamurozen in  popoln videz.

DARILO Z GLAMUROZNIM VONJEM

Posezite po prav posebnem vonju Jungle man-a, ki v moškem svetu podira prav vse rekorede, ženskam pa burijo domišljijo. Naravni in dermatološko testirani parfumi za vsakogar. Na voljo tudi dišave svetovnih zvezd:

ZAKAJ LR PARFUMI?

Parfumi so del LR-a že več kot 30 let. Smo med vodilnimi podetji za proizvodnjo parfumov. Z nami sodelujejo velika znana imena, kot je Bruce Willis, Karolina Kurkova, Guido Mari Kretschmer, Cristina Ferreira in drugi. Veliko damo na kvaliteto paruma, zato so naši parfumi dermatološko testirani. Naša posebnost pa je, da vsebujejo kar od 12,0% – 25,0% parfuma, kar je skoraj 2x več od drugih parfumov na trgu, ki vsebujejo od 8,0% – 15,0% parfuma. 

Je za vas morda zanimiva zimska zaščita kože obraza in dekolteja z eliksirjem iz poalrnega ledu?

 

POGLEJTE NAŠO OSTALO BOŽIČNO OPONUDBO. Želim pregledati več. 

 


Morda vas zanima tudi članstvo v naš PREMIUM KLUB, kjer VEDNO nakupujete za 20% ceneje? In to BREZ OBVEZNOSTI? Alie ste morda zainteresirani v ”cash back” nakupovanje?

    Klinkite na sliko in se pozanimajte o klubskih ugodnostih.