Najsodobnejša proizvodnja Aloe Vere v Evropi

29. februarja 2018 se je v nemškem Ahlenu odprla najmodernejša proizvodnja izdelkov iz aloe vere v Evropi.

Zgodovina proizvodnje LR

LR Health & Beauty razvija in proizvaja izdelke iz aloe vere že več kot 15 let. S predelavo več kot 12.000 ton listov te rastline, je podjetje LR eno največjih pridelovalcev izdelkov iz aloe na svetu. Gradnja objekta v centrali podjetja v Ahlenu, kjer bodo izdelovali gele za pitje, je bila dokončana v manj kot letu.

Najmodernejši LR obrat za predelavo aloe vere. Foto LR Health & Beauty

Investicija podjetja v obrat je ocenjena na približno 10 milijonov €. Poleg proizvodnega obrata območje na 4.000 kvadratnih metrih zajema tudi skladiščne objekte ter objekte za odpremo.

Pod motom “Več kvalitete za vaše življenje”, LR Health & Beauty, s sedežem podjetja v Ahlenu (Westfalia), izdeluje razne produkte za zdravje in lepoto v 28 državah širom sveta.
Spekter izdelkov zajema izdelke za nego in dekorativno kozmetiko, prehranske dodatke in parfume. V segmentu parfumov, ki je bil vzpostavljen leta 1985, je podjetje vzpostavilo veliko odmevnih sodelovanj s svetovno znanimi zvezdniki, kot so Guido Maria Kretschmer, Karolina Kurkova in Bruce Willis.

S 1,200 zaposlenimi ter več tisoči registriranimi prodajnimi partnerji in strankami, je LR eden vodilnih korporacij v direktni prodaji. Močna marketinška pozicija podjetja temelji predvsem na visoko kakovostnem proizvodnem programu, kot tudi na privlačnem načrtu nagrajevanja in usposabljanja svojih partnerjev.

Lastna blagovna znamka ALOE VIA

Z negovalno in regenerativno močjo Aloe Vere na poti k naravno lepši in bolj zdravi koži – to je tisto, kar predstavlja LR ALOE VIA. Tukaj lahko odkrijete kaj je značilno za blagovno znamko in poiščite svojo osebno pot do naravno lepe in negovane kože.

Kategorije proizvodov blagovne znamke: