Ja, da se!

MOJ ČAS JE DRAGOCEN

Ja, da se. Moj čas je dragocen. Želim ga preživeti s svojo družino. Čas želim preživeti z ljudmi, ki jih imam rada in tudi delati želim to, kar rada delam. Všeč mi je ideja, da delam sama zase – torej ves svoj čas vlagam vase: v svoje sanje, v svoje cilje…in ne v sanje drugih. Hrati pa mi je najbolj všeč ideja, da lahko čim več časa preživim s svojo hčerkico. Dolgo sem iskala nekaj, kar bi potešilo mojo željo po tem, kar sem napisala zgoraj. In nato sva se končno našli. Z Natalijo, tudi mamica dveh punčk,  sva se dobili na kavici in razložila mi je, kako dela ona in zakaj dela to, kar dela. Kar videla sem sev njenih besedah. Nisem oklevala. Zdaj ali nikoli. Vedno je pravi čas.
Prva stvar, ki me je pritegnila je ta, da lahko delo opravljam od doma; preko socialnih omrežij. Urnik in sestanke si  organiziram sama in tako kljub delu več časa preživim s hčerko. 

KER MI NI VSEENO

Naslednji pa so me prepričali izdelki. Zakaj? Ker so naravni, vsebujejo velik delež Aloe vere in so bili kot nalašč za težave, ki so takrat mučile mene in mojo Rubi. Kot veliko doječih mamic sem po porodu zaradi nepravilne in pomanjkljive hrane, postala slabokrvna. Priznam, večkrat sem bila tako lena oz. utrujena, da si še toplega obroka nisem pripravila. Zaradi slabokrvnosti sem bila še enkrat bolj utrujena, začelo se mi je vrteti in lasje so mi izpadali še bolj, kot ponavadi izpadajo po porodu. Zato sem se odločila, da poskusim z Vita Active. To so vitamini pridobljeni iz 21 vrst sadja in zelenjave, naravni, brez konzervansov in barvil in jih zato lahko jemljem medtem, ko dojim. Zdaj, ko so se začeli kratki dnevi brez sonca pa jih dodajam tudi Rubi, ker poleg vseh drugim vitaminov vsebujejo tudi vitamin D. Kar mi je zelo pomembno je tudi to, da je Vita brez dodanih sladkorjev.  Vitaminčki so zelo dobrga okusa, razrečim pa jih lahko tudi z vodo, tako do Rubi spije zdrav vitaminski sokec. Dodaja jih tudi k naravnim navadnim jogurtom, pudingom in smutijem. 

Naslednja težava, ki sva jo z Rubi rešile s pomočjo LR prehranskih dopolnil so probiotiki Pro12. Vsebujejo 12 bakterijskih sevov, ki pomagajo k urejeni prebavi. V prejšnjem blogu sem nekaj malega zapisala o kolikah oz. krčkih, ki mučijo dojenčke (preberi več). Midve sva jih blažile tudi s temi probiotiki. Pomagali pa so urediti tudi mojo prebavo, ki je bila zelo slaba zaradi že prej omenjene nepravilne prehrane.
Naslednji izdelki, ki so pomagali meni in Rubi so kreme in milo iz Aloe vera baby linije. Vsi izdelki vsebujejo med 30% in 40% Aloe vere in vsi vemo, da Aloja kožo zelo dobro neguje in zaščiti. Sama imam res zelo suhe roke. Pozimi še toliko bolj, zaradi mraza in suhega zraka. V takih dneh si roke najraje namažem z losijonom, ker se zelo hitro vpije, ne pusti mastnega občutka in mi dlani zaščiti pred vetrom in mrazom. Ja sej vem, baby linija, uporabljam pa jaz? Če je pa top! No zaščitno kremico iz baby linije pa uporablja Rubi. Ima atopijski dermatitis in zato njena koža zahteva še večjo nego in zaščito, seveda naravno, brez nepotrebnih kemikalij. Z zaščitno kremico, ki vsebuje tudi cink in z dieto pa se uspešno boriva proti večjim izbruhom dermatitisa. Naj poudarim, da je Aloe vera baby linija 100% brez parabenov, 100% brez mineralnih olj, baby inija pa tudi brez parfumskega olja in brez sulfatov in to je to, kar sem iskala za mlado kožo moje punčke. 
Ker še vedno dojim, mi je zelo pomembno kaj dam v in na sebe. Zato sem izbrala LR. Ker mi ni vseeno za Rubi, zame, za najino kožo, počutje in navsezadnje, za najino zdravje. 

NA VRSTI SI TI

V kolikor sem pritegnila tvojo pozornost oz. se ubadaš s podobnimi problemi, kot so kako čim več časa preživeti z otroki in služiti denar, kako se spopasti s problemi kože kot je atopijski dermatitis, s problemi neurejene prebave ali s čimerkoli, bom zelo vesela tvojega vprašanja, zato se ne boj in me enostavno vprašaj. Če želiš pa še pred tem sama malo prebrati, pa klikni tukaj in si preberi več. 
S klikom tukaj pa prideš direknto na moj FB profil, kjer se mi lahko oglasiš pod sporočili.