• Aloe Vera dentalni set

Aloe Vera dentalni set

  • Šifra: 20705
  • Razpoložljivost: Na zalogi

       Rezultat iskanja slik za paraben free      Rezultat iskanja slik za mineral oil free     Rezultat iskanja slik za dermatest    Rezultat iskanja slik za bio  patentpending.png

 


Certificirana in dermatološko testirana zaščita z naravno Aloe vero z bio izvlečki. Zagotavlja prijeten občutek svežine in antiperspirantno zaščito za cel dan. Za podrobnejše informacije klikni na naziv izdelka. Izdelki so patentirani. 

 

SET VSEBUJE:

2x Aloe vera zobni gel, 2x100 ml

1x Aloe vera balzam za ustnice, 4,8g


POSEBNOST!

Posebnos dentalnega seta je v bogati formuli in kombinaciji Aloe vere z rastlinskimi izvlečki, ki ne le, da odpravljajo naporne bolečine v ustni votlini, ampak jih tudi zdravijo. Tako v zobnem gelu brez flourida najdemo med sestavinami tudi zdravilni in vsestranski Ameriški slmanik (Echinaceas) in propolis. Enako je z ustnicami. Tudi ustnice se hitro odzovejo na temperaturne spremembe zato je njihova nega še posebej pomembna. Balzam za ustnice je podprt z naravnimi rastlinskimi olji. 
Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro


Z vpisom naslova in klikom na »Prijava« se strinjate, da vpisan naslov uporabimo za pošiljanje e-novic. Vaš naslov bomo uporabljali zgolj za namene pošiljanja e-novic www.lrzdravjeinlepota.si in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Če ne boste več želeli prejemati naših novic, se lahko vedno odjavite od prejemanja s klikom na "Odjavi se" na dnu vsakega poslanega sporočila ali tako, da nas obvestite na naš naslov info@lrzdravjeinlepota.si.