• ZELIŠČNI ČAJ ZA SPROSTITEV IZ NARAVNIH SESTAVIN

ZELIŠČNI ČAJ ZA SPROSTITEV IZ NARAVNIH SESTAVIN

  • Šifra: 80545-1
  • Razpoložljivost: Na zalogi


Omejena božična izdaja dveh paketov čaja, ki vas bo v tem obdobju prav prijetno razvajala s svojim vonjem in zeliščnimi učinkovinami. Privoščite si. Sprostite in odpočijte si. To si zaslužite. Čaj razvaja z listi melise, kamilice in sivke.


UČINKI UŽIVANJA ČAJA:

Melisa preprečuje napenjanje in blagodejno vpliva na srce in možgane. Deluje pomirjevalno, proti krčem in protimikrobno zoper virusom in bakterijam.

Zelo priljubljena in poznana je kamilica. Tudi njeno delovanje je protivnetno, blaži krče, deluje proti napenjanju ter pospešuje celjenje. Z njo pomirjamo želodec in črevesje, drisko, vnetje tankega črevesja, želodčne sluznice, odvečne kisline in tudi zdravljenja težav z ledvicami, jetri in žolčnika. Kamilični čaj, ki blaži bolečine, pomirja, deluje dobro tudi pri nosečnicah.

Čaj z dodanimi listi sivke še dodatno pomirja in odpravlja živčni izčrpanost in nespečnost, blagodejno pa deluje tudi na prebavne motnje živčnega izvora (stres). Pozitivno učinkuje na urejanje prebave, odpravlja trebušne krče in spodbuja tek.


  • 2 x 75 g LIFETAKT Rest & Relax Premium zeliščni čaj
  • Meta, kamilica in sivka
  • Pomirja, osveži in pozitivno vplona na naše dobro počutje, saj odganja stres
  • GRATIS: DARILCE: cedilo za čaj

SESTAVINE: 

Melisse (Melissa officinalis L. (33%)), Hagebuttenkerne (Rosa canina L.), Kamille (Matricaria recutita L. (20%)), Zimt (Cinnamomum Burmanii Blume (10%)), Lavendel (Lavandula angustifolia Mill. (7%)), Orangenöl (natürliches Orangenaroma), Orangenschale (Citrus sinensis (L.) Osbeck (1%)), natürliches Lavendelaroma, natürliches Zimtaroma.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Oznake: Zeliščni čajZ vpisom naslova in klikom na »Prijava« se strinjate, da vpisan naslov uporabimo za pošiljanje e-novic. Vaš naslov bomo uporabljali zgolj za namene pošiljanja e-novic www.lrzdravjeinlepota.si in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Če ne boste več želeli prejemati naših novic, se lahko vedno odjavite od prejemanja s klikom na "Odjavi se" na dnu vsakega poslanega sporočila ali tako, da nas obvestite na naš naslov info@lrzdravjeinlepota.si.